Nieuws en Updates

De lente is inmiddels begonnen en terwijl we wachten op de zonnestralen, kijken we naar wat ons lichaam nodig heeft. In deze nieuwsbrief lees je over de voordelen van intuïtief eten en hoe je dus het best kan luisteren naar je lichaam. Voldoende eiwitten zijn hierbij ook belangrijk, vandaar een overheerlijk recept van muffins met blauwe bessen, boordevol (Beyuna) proteïne. Daarnaast ook nog informatie over de samenwerking met Zoya

Voordelen van intuïtief eten

Ons lichaam is onze grootste raadgever, dat weten we. Er ook daadwerkelijk naar luisteren én handelen dat is een tweede. Neem eten, luister jij écht naar waar jouw lichaam behoefte aan heeft? Kun je het überhaupt voelen? Je hebt vast wel eens een craving, maar intuïtief eten gaat veel verder dan dat… Lees in dit artikel, hoe je het best kan luisteren naar je lichaam en hoe je daar op in kan spelen.

LEES VERDER

MEER HEALTHY LIFESTYLE ARTIKELEN

Beyuna Natuurlijke vitamine C

Beyuna Natuurlijke Vitamine C is een product ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De natuurlijke vitamine C is gewonnen uit extract van de biologische Amla bes en is daarom 100% natuurlijk. Natuurlijke Vitamine C is een antioxidant, is van belang bij de bescherming van lichaamscellen en voor een goede conditie van de bloedvaten. Natuurlijke Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, de energie stofwisseling en verhoogt de ijzeropname..

BESTEL VITAMINE C

Beyuna Protein

Combinatie van natuurlijke plantaardige eiwitten met een heerlijke vanillesmaak. De plantaardige eiwitten bestaan uit erwteneiwit, hennepeiwit en rijsteiwit en is een bron van hoogwaardige proteïne. De Beyuna Protein bevat een volledig spectrum van essentiële aminozuren.* Ideaal voor vegetariërs en veganisten. Eiwitten zijn ter ondersteuning van de spieropbouw/spierkracht en spiermassa.

BESTEL PROTEIN

Beyuna stopt samenwerking Zoya

Na alle positieve bericht hebben wij ook een iets minder leuk bericht. Vanaf 7 april stopt Beyuna met het aanbieden van alle Zoya producten. Alle Zoya producten zijn wel verkrijgbaar op de Zoya webshop: zoyapolish.eu

Recepten

Blueberry proteïne muffins

Proteïnen, beter bekend als eiwitten, zijn niet alleen voor sporters, maar voor iedereen belangrijk. Dit komt doordat het een belangrijke bouwstof van het lichaam is: we bestaan voor twintig procent uit eiwitten. Alle cellen in spieren en organen, het zenuwstelsel, botten en bloed bevatten eiwit. Een goede reden (of excuus?) om deze heerlijke blueberry muffins met proteïne te maken!

GA NAAR RECEPT

Havermout wraps met zalm

Een verfrissend en gezond tussendoortje om van te smullen. Bij een gezonde levensstijl hoort een gevarieerde voeding. Dit recept is daarom een goede keuze om bijvoorbeeld voor je lunch te kiezen. Een aanrader is om de havermout wrap zelf te maken, maar mocht je geen tijd hebben zijn er goede alternatieve te vinden in de supermarkt.

BEKIJK RECEPT

BEKIJK HIER MEER GEZONDE RECEPTEN